MVO Workshop Sales 2024! Geen mooie praatjes, maar impact maken!"

0
Ad Veldhuizen

Afgelopen week heb ik samen met Marcel de Groot de Workshop "Sales 2024! Geen mooie praatjes, maar impact maken!" mogen verzorgen voor de 4e-jaars Commerciële Economie studenten van Hogeschool Leiden.

Door de workshop hebben we de studenten een frisse kijk op sales kunnen geven! In plaats van simpelweg iets te verkopen, hebben we de focus gelegd op het creëren van waarde voor klanten. Het draait om het écht begrijpen van hun behoeften, het aangaan van betekenisvolle gesprekken en het opbouwen van duurzame relaties. Impact maken staat centraal!
Het was geweldig om met zo'n enthousiaste groep studenten aan de slag te gaan. Hun interesse en bereidheid om nieuwe inzichten direct op te pakken, waren bijzonder motiverend.

Het blijft inspirerend om bij te dragen aan de groei van de nieuwe generatie commercieel talent. Ik wil alle studenten bedanken voor hun inzet en actieve deelname. Op naar meer van deze waardevolle momenten!

Remy Verbeek en Henk Heijtlager bedankt voor de uitnodiging om onze kennis te delen met deze gemotiveerde groep toekomstig commercieel talent. Fijn om bij te dragen en leuk dat we weer gevraagd werden en het zo gewaardeerd en hoog beoordeeld is!

Recente artikelen

Op donderdag 17 oktober vond het webinar 'Effectief werven en behouden van verschillende generaties' plaats. In ...
Groot
Afgelopen week heb ik samen met Marcel de Groot de Workshop "Sales 2024! Geen mooie praatjes, maar impact m...
Groot
Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot