Succesverhalen Aimé 5 jaar in dienst bij Temp-Rite

0
Florian ter Haar

Bij een jubileum hoor je stil te staan! Aimé Eijssen, van harte gefeliciteerd met jouw 5 jaar in dienst bij Temp-Rite!

Vijf jaar geleden kreeg Aimé als Area Manager Zuid-Oost Nederland de verantwoordelijkheid om het marktaandeel van Temp-Rite in deze regio te vergroten. Dit door kansen te signaleren en hierop in te spelen. Hiervoor moet Aimé oog hebben voor de behoeften en wensen van de klant, zowel op korte als lange termijn.

Temp-rite is al meer dan 35 jaar dé specialist in het leveren van oplossingen voor ieder probleem en elke situatie in de institutionele maaltijdorganisatie. Als een van de marktleiders van maaltijdverdeelsystemen in Europa beschikken zij over de ervaring, de kennis en apparatuur voor efficiënte arbeidsprocedures en een kwalitatief goede maaltijdverdeling.

Toen wij Aimé vroegen of wij het 'samengesteld AV cadeautje' mochten toesturen en hoe het werken bij Temp-Rite 5 jaar later bevalt, zei Aimé: “Inderdaad werk ik nu alweer 5 jaar, met veel plezier, voor Temp-Rite. Ik heb destijds de switch van mijn vorige werkgever naar Temp-Rite, mede dankzij het contact met AV, als zeer plezierig ervaren.
Wij zijn erg blij met deze mooie woorden en ontzettend trots als kandidaten langdurig veel werkplezier beleven mede door onze bemiddeling.

Nogmaals gefeliciteerd Aimé!
 

Recente artikelen

Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot
Succesvolle samenwerking tussen Cuisinart en AV: Roy van der Holt gestart
Groot