Succesverhalen Succesvolle samenwerking met Bandall Sinds 2015!

0
Evelien de Vries-Scholten
Wij zijn trots om te delen dat wij al sinds 2015 met succes werven voor Bandall ! Dat jaar kregen wij de uitdagende taak om een Accountmanager Verpakkingsoplossingen voor de Benelux te vinden, een positie die moeilijk te vervullen was. Natuurlijk hebben wij deze uitdaging met enthousiasme aangepakt.

Na het succesvol invullen van die eerste vacature, hebben wij een langdurige relatie opgebouwd met Bandall. Sindsdien hebben wij maar liefst 14 vacatures voor hen succesvol ingevuld. Om de sterke groeiambities van Bandall te ondersteunen, hebben we mogen bijdragen aan de verdere uitbreiding van het commerciële team van Bandall. Dit jaar hebben we daartoe al vier belangrijke rollen mogen vervullen:

- Teamlead Sales en Customer Support
- Sales Advisor
- Allround Online Marketeer
- Marketing Manager

Bandall is een sterk groeiend internationaal familiebedrijf en staat bekend om hun expertise in het ontwikkelen en produceren van bundel- en banderolleermachines. Met oplossingen die wereldwijd worden toegepast in diverse markten en industrieën, biedt Bandall voordelen op het gebied van kostenbesparingen, marketing en milieu. Zie voor meer informatie: https://bandall.com/nl/.

We waarderen het vertrouwen dat Bandall in ons stelt en kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking. Ons doel is en blijft om Bandall te helpen bij het vinden van de beste talenten, zodat zij hun ambities kunnen waarmaken. Samen bouwen we aan een sterke toekomst.

Geschreven door: Evelien de Vries-Scholten

Recente artikelen

Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot
Succesvolle samenwerking tussen Cuisinart en AV: Roy van der Holt gestart
Groot