Webinars Webinar: 'Effectief werven en behouden van verschillende generaties'

0
Florian ter Haar

Datum: donderdag 17 oktober om 10:00 uur
Sprekers: Ad Veldhuizen & Monique Vrolijk
Locatie: online
Kosten: deelname is geheel kosteloos

We nodigen je van harte uit voor ons webinar 'Effectief werven en behouden van verschillende generaties'. In een dynamische arbeidsmarkt, waar de werkcultuur en verwachtingen voortdurend evolueren, wordt het steeds belangrijker om een aanpak te hebben die aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van verschillende generaties werknemers.

Tijdens het webinar zal Ad Veldhuizen openen met een actuele analyse van de arbeidsmarkt en de verwachtingen voor de aankomende periode. Ook zal Ad delen hoe we bij AV succesvol werven en wat wij eraan doen om personeel te behouden. Daarnaast hebben we Monique Vrolijk uitgenodigd, specialist in talent & leiderschapsontwikkeling, die je meeneemt in hoe je recruitment- en retentieprocessen kunt afstemmen op de unieke behoeften van verschillende generaties zoals generatie Z, millennials, Generatie X en de babyboomers. Hoe zorg je dat jouw doelgroep bewust met jou wil werken? Vinden, boeien, binden! 

Voor wie is dit webinar?
Dit webinar is ideaal voor HR-professionals, recruitment specialisten en iedereen die betrokken is bij het werven en behouden van talent in een steeds veranderende wereld. De inzichten die we bieden zijn direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk, ongeacht je ervaringsniveau.

Zien we je dan?

Ik meld mij graag aan

Recente artikelen

Race tegen de klok: waarom snel niet altijd goed is.
Haar
Vorige week kwam Marc Rietveld bij ons een kop koffie doen om persoonlijk  een attentie overhandigd te krij...
Groot