Podcast luistertip Productiviteit verhogen

0
Marcel de Groot

Vanuit AV inspireren we graag (commerciële) professionals met een podcast luistertip. Deze keer hebben we een speciale aanbeveling: de podcast van Martin van Limbeek, trots lid van het team van Het Effectieve Werken, over productief werken en hoe je meer kunt bereiken in de tijd die je hebt.

Productiviteit op het werk draait niet alleen om het behalen van meer resultaten in minder tijd, maar ook om het vergroten van je werkplezier en het creëren van een gevoel van voldoening. Door slimmer te werken in plaats van harder, kun je niet alleen meer bereiken, maar ook je balans tussen werk en privé verbeteren. Martin deelt zijn persoonlijke ervaringen en geeft concrete tips over hoe je jouw werktijd beter kunt beheren, hoe je je kunt concentreren op de juiste taken en hoe je ongewenste afleidingen kunt minimaliseren waardoor je je jouw werktijd optimaliseert. 

Wil je meer bereiken in je werktijd? Laat je inspireren door deze podcast en ontdek hoe je jouw productiviteit naar een hoger niveau kunt tillen! Luister hier naar de podcast.

 

Recente artikelen

Salesprofessionals werven: zelf doen of uitbesteden? Veel bedrijven staan vroeg of laat voor de keuze: ga je zel...
Groot
Vanuit AV inspireren we graag (commerciële) professionals met een podcast luistertip. Deze keer hebben we een s...
Groot
In mijn rol als recruitment consultant binnen AV heb ik de afgelopen maanden een aantal interessante trends in d...
Groot