Artikelen Teamuitje AV!

0
Fleur de Graaf

Teamuitje!

Onlangs gingen wij op teamuitje. We verzamelde vrijdagmiddag in het Hup Hotel in Mierlo. Het middagprogramma was gevuld met een training van Intenza Consulting Group bv gegeven door Alex Luigjes. Een informatieve middag waarbij we gingen inzoomen op elkaar talenten en hoe we die effectief kunnen inzetten binnen het team. De training bestond uit veel interactieve onderdelen. Zo gingen we verschillende samenwerkingsopdrachten aan en werd er aan de hand van tips onze kennis verbreed. Wist jij dat je iets 66 keer moet herhalen voordat het een gewoonte is?

Na deze geslaagde training was het tijd om het HUP hotel & sport verder te ontdekken, hier valt namelijk veel te beleven. Hierna was het tijd voor het diner, dat was geregeld door het Hup Hotel. Na het diner kon de avond echt beginnen! Er werd met elkaar gebowld en gevoetbald, daarna was het tijd om Eindhoven onveilig te maken. Er werd tot in de late uurtjes gedanst!

De volgende ochtend werd er met elkaar ontbeten. Na wat vrije tijd stapte we in de auto om door te gaan naar de volgende locatie, namelijk De Kaap. Een recreatievoorziening waar je o.a. Expeditie Robinson kan spelen. Hier hebben wij ons de hele middag mee vermaakt. De strijd barstte los tussen team geel en team blauw! Nu willen jullie natuurlijk weten wie er gewonnen heeft… daar zijn de meningen nog steeds over verdeeld. We hebben deze strijdlustige middag afgesloten met een BBQ.

Al met al een geslaagd teamuitje! 

Zie hier de aftermovie: Teamuitje AV

Geschreven door: Fleur de Graaf

Recente artikelen

Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot
Succesvolle samenwerking tussen Cuisinart en AV: Roy van der Holt gestart
Groot