Succesverhalen Van bemiddeling naar ontwikkeladvies

0
Florian ter Haar

Ongeveer 4,5 jaar geleden hebben wij Joep de Beer succesvol bemiddeld als Accountmanager Wijzonol Bouwverven B.V. bij onze opdrachtgever Koninklijke Van Wijhe Verf B.V. Verf. Onlangs heeft Van Wijhe Verf opnieuw contact met ons opgenomen, dit keer met een aanvraag voor een ontwikkel assessment. Als familiebedrijf heeft Van Wijhe het benutten van talent én het ontwikkelen van potentieel bij haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Joep gaat binnenkort aan de slag met een accountmanagement training. Inzicht en aandacht voor specifieke ontwikkelpunten dragen bij aan de juiste focus in deze training. 

Voor het assessment hebben wij de volgende instrumenten ingezet: Ability Analysis, Big Fifty Personality, Sales Skills, Motivatietest en een diepte-interview. Op basis hiervan is een ontwikkeladvies geschreven. 

Ons gedachtegoed is: “AV ontdekt en helpt hoe de volle potentie van individuen, teams en organisaties optimaal benut kan worden. Daardoor bouwen wij mee aan persoonlijk geluk en zakelijk succes”. Joep en Koninklijke Van Wijhe Verf zijn hier een mooi voorbeeld van. En voor ons meteen een mooie gelegenheid om een fles wijn te overhandigen.

Recente artikelen

Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot
Succesvolle samenwerking tussen Cuisinart en AV: Roy van der Holt gestart
Groot