Webinars Geslaagd Webinar: 'Effectief werven en behouden van verschillende generaties'

0
Groot

Op donderdag 17 oktober vond het webinar 'Effectief werven en behouden van verschillende generaties' plaats. In een dynamische arbeidsmarkt, waar werkculturen en verwachtingen voortdurend veranderen, is het cruciaal om een aanpak te ontwikkelen die aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van diverse generaties werknemers.

Ad Veldhuizen opende het webinar met een analyse van de huidige arbeidsmarkt en gaf een vooruitblik op de komende periode. Daarnaast deelde Ad inspiratie hoe we bij AV vanuit de praktijk werven en behouden.

Vervolgens ging Monique Vrolijk, expert in talent- en leiderschapsontwikkeling, dieper in op het afstemmen van recruitment- en retentiestrategieƫn op de unieke behoeften van verschillende generaties, zoals Generatie Z, millennials, Generatie X en babyboomers. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep bewust voor jouw organisatie kiest? Het draait om vinden, boeien en binden!

Voor wie was dit webinar bedoeld?

Dit webinar bood waardevolle inzichten voor HR-professionals, recruitment specialisten en iedereen die betrokken is bij het werven en behouden van talent in een voortdurend veranderende wereld. De gedeelde kennis is direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk, ongeacht het ervaringsniveau.

Conclusie

Het webinar was een groot succes, en we kijken met trots terug op deze sessie. We zijn blij om te melden dat we een feedbackscore van 8.1 hebben ontvangen van de deelnemers! Heb je het webinar gemist en wil je de replay ontvangen? Stuur dan een e-mail naar mail@av.nl, en we sturen je de opname graag toe.

Heb je vragen of wil je verder sparren over dit thema? Neem gerust contact met ons op via hetzelfde mailadres of bel naar 033 - 2860150. We denken graag met je mee!

Recente artikelen

Op donderdag 17 oktober vond het webinar 'Effectief werven en behouden van verschillende generaties' plaats. In ...
Groot
Afgelopen week heb ik samen met Marcel de Groot de Workshop "Sales 2024! Geen mooie praatjes, maar impact m...
Groot
Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot