Succesverhalen Succesvolle samenwerking HellermannTyton en AV

0
Fleur de Graaf

Succesvolle samenwerking tussen HellermannTyton en AV: Erwin Henrix gestart als Accountmanager Electrical 

Bij AV zijn we trots om de succesvolle bemiddeling van Erwin Henrix als Accountmanager Electrical bij HellermannTyton aan te kondigen. In deze functie zal Erwin zich richten op het uitbreiden van het klantenbestand, het opbouwen van langdurige adviesrelaties en het aangaan van strategische partnerships in de installatiesector. Zijn focus ligt op zowel kleine ondernemingen als multinationals. Daarnaast zal Erwin regelmatig in contact staan met elektrotechnische groothandels, waarbij hij bestaande samenwerkingen onderhoudt en verder uitbouwt.

HellermannTyton is wereldwijd actief in het produceren, adviseren en leveren van hoogwaardige oplossingen voor het fixeren, installeren, verbinden, isoleren, beschermen en identificeren van kabels, kabelbomen, buizen en leidingen. Met hun expertise helpen zij klanten deze processen efficiënt, duurzaam en kosteneffectief te optimaliseren en automatiseren.

Wij wensen Erwin veel succes in zijn nieuwe rol en kijken uit naar een voortzetting van de sterke samenwerking met HellermannTyton

Geschreven door: Fleur de Graaf

Recente artikelen

Succesvolle samenwerking tussen HPX Group en AV: Arno Cornelisse gestart
Groot
Succesvolle samenwerking tussen Cuisinart en AV: Roy van der Holt gestart
Groot